På Gladbakk startet vi forsiktig opp 19. februar i 2001. 5.mars hadde vi vår første øvelse med 24 påmeldte, og det var stort til å være første gangen. Forbundet var behjelpelig med instruktør det første halve året, men i september var de første på danselederkurs på Gjøvik for å utdanne våre egne instruktører.

 Gladbakk seniordans startet som en av flere aktiviteter på Gladbakk aktivitetssenter en stund etter at senteret åpnet.

Medlemstallet har økt sakte men sikkert og senhøsten 2003 var det ikke lenger plass til å danse på Gladbakk. Vi var da så heldige å få låne lokaler på Søndre samfunn som fortsatt er vår plass, og ligger rett i nærheten av Gladbakk.

Gjennom organisert dans har vi fokus på dans som helsefremmende tiltak, og lystbetont fysisk aktivitet.

Av seniordans blir man glad, får sosial kontakt, bedre kondisjon, styrket muskulatur, bevarer leddfunksjoner, øker konsentrasjonsevnen, bedre koordinering. Kort sagt: Supert for kropp og sjel!

Til vårt 15-års jubileum inviterte vi dansere fra Eidsvoll/Minnesund seniordans, Feiring seniordans og fra Seniordans Norge, region Romerike (Inge-Lise Dønnesen)

Vi valgte å legge bursdagsfesten til Søndre samfunn for dans, for deretter å gå til Gladbakk aktivitetssenter for bespisning. Vi serverte Biff stroganoff med ris og salat, kaffe og kringle, samt marsipankake som var gave fra regionen, etterpå. Det ble en koselig og minnerik dag. Vi ble totalt 50 deltagere.

Vi mottok konfekteske fra Eidsvoll/Minnesund og vakre blomster fra Feiring.

Annelise Røyrvik er styre-leder i jubileumsåret.

Laila Myhrer skrev en flott jubileums sang, mel.»Jeg er en gammel teddybjørn»

En hyllest til seniordansen, mel. «Edelweis» Vi sang også «Kom venner dansetimen slutter»

Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)