Jubileet ble behørig markert med kommunens ordfører Einar Madsen og leder for kulturkontoret Siw Krogh Østerholm tilstede. Dagen ble feiret 25.mars i 2015. Flere dansegrupper fra bygdene rundt var invitert. Det kom seniordansere fra Nord-Odal, Feiring, Hurdal og Råholt. Mellom 80 og 90 deltok på arrangementet.

 

Deltakerne koste seg med god mat og hyggelig dans. Det ble servert karbonadesmørbrød i tillegg til et stort og innholdsrikt kakebord.

I Eidsvoll og Minnesund Seniordans er det 24 aktive dansere og de fleste møter opp hver gang. Alderen på gruppas medlemmer varierer fra ca 60 til over 85 år. Det er 3 menn og resten kvinner.

Det hele startet på Minnesund 31.mars i 2005. 15 stykker møtte opp da Minnesund seniordans ble startet.   I 2007 ble det startet opp en gruppe i Eidsvoll sentrum Sundet også – Eidsvoll seniordans. De to gruppene slo seg i 2008 sammen til Eidsvoll og Minnesund Seniordans.

Lillian Bjørnsen var den første leder og instruktør. Nå er Else Johansen leder og Marwell Myrvang og Wenche Limbodal danseledere.

Mange dansere fra gruppa deltar på diverse treff og opptredener rundt på Romerike. Hvert år er det flere som deltar på interessante og hyggelige danseturer i inn- og utland.

Eidsvoll og Minnesund Seniordans danser hver torsdag fra 11.00 til 13.00 i Ungdomsklubben Cornerstone sine lokaler i Eidsvoll sentrum. Gruppa har høy frammøteprosent og medlemmene trives godt. Dansen er et positivt aktivitetstiltak i praksis. Dansestundene er hyggelige, trivelige, morsomme og sosiale.

Rønnaug Galaasen , sekretær

Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)