Julebord og sesongavslutning skjer overalt i disse tider, så også hos oss i Seniordansen.

 

Seniordansen Moelv var invitert til Brøttum-Mesnali Seniordans, 10 desember. Vi ble tatt i mot i den nye skolen på Brøttum,og der var det nytt og fint.
Ca 30 dansere var vi, og det var god plass til oss. Hjørdis fikk oss i gang med en feiende marsj, innlagt-byttomfot-californiasving m.m. så ble vi fort varme i trøya, En vals som vi i Moelv ikke kunne, lærte vi fort. Vals er populært og når vi senere fikk Tennese Waltz, var det toppen. Da står vi på rekke og svinger oss elegant og flott.

Så var det mat og drikke- gryterett med ris og saltat er mat for en seniordanser. Til kaffen fikk vi Mesnali-Brøttum damenes hjemmebakte bløtkake og julebakst. Så var det tid for blomser og gode ord til våre tålmodige instuktører-  vel fortjent.

Loddsalg er alltid spennende, og blomster havnet både her og der. Ingjerd vant fruktkurven- heldiggris.

Ann Turid ledet oss  og vi danset mange av hennes favoritter-fine navn på dansene- så som: Bomullsplukkerne-Charlestone Jenta og Dronningens Kvadrilje, Marble Arch danset vi også-alle med flott musikk.

Plutselig sto drosjen der, og det var bare og takke for seg- etter en fin kveld trim for kropp og sjel.

Region Hedmark

Hjemmeside

Kontakt oss - WEBredaktør Hedmark
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eksterne websider

Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)