Seniordansen i Moelv  har vært på besøk hos seniordansere i Oslo. De besøkte oss i vår, og nu var det på tide med en gjenvisitt.


22. September dro vi i vei, morgenfriske og glade møtte 10 dansere opp på Moelv stasjon og vi hadde en behagelig togtur til Lillestrøm.
Der stod bussen klar til avgang og ferden fortsatte til Høybråten Etter en spasertur var vi fremme ved Folkvang hvor Karin Berntsen tok i mot oss. Karin er den som startet seniordansen i Moelv for 15 år siden. Hun flyttet til Oslo og startet seniordans der. Etter kaffe og fersk kringle svingte vi oss i dansen et par timer noe som er godt for kropp og sjel. Etter det var det tid for servering, og grønnsakssuppen smakte deilig, kaffen og kakene likeså. Ikke lenge etterpå var det tid for avskjed og vi måtte ta bussent tilbake til Lillestrøm og der stod jammen toget og ventet på oss. Snakk om å være priviligert. Vi var hjemme i god tid før Dagsrevyen.

Seniordans Moelv

Region Hedmark

Hjemmeside

Kontakt oss - WEBredaktør Hedmark
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eksterne websider

Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)