Prisen for alle Sittedans 2009 kursene er kr 850,- (inkl. materiell) 

Lederen har ordet

2018 tegner til å bli et ganske aktivt år for oss seniordansere. Landsstevnet på Lillehammer ble vellykket med mange deltakere. Nå er det jo også besluttet at neste Landsstevne skal foregå på samme plassen. Veldig mange har deltatt på kursene våre og, mange kurs skal også arrangeres neste år. Planlagte kurser for våren 2019 ligger ute på våre hjemmesider, seniordans. no, under fanen «kurs/ kurspåmelding». Her finner du alle planlagte kurs, tid og sted, samt digitalt påmeldingsskjema. Våre utdanningsledere har deltatt på seminar for best mulig å være forberedt til vårens kurser. I tillegg til kursdeltakelse er det mange som deltar på sydenturer og private arrangementer på diverse hoteller o.l. Det er jo artig å være på tur og det regner jeg med at mange fortsetter med. Dere finner mange dyktige turarrangører som annonserer i «Gladringen». Viktig med det sosiale aspektet. Flere og flere liker å operere på sosiale medier som facebook, insta eller youtube. Via slike medier kan mange få ta del i andres tanker, ideer og dagliglivet til kjente og ukjente. Likeledes deles det, og legges ut, videoer og bilder fra svært mange kanter. Her finnes videoer og bilder av danser, med vekslende kvalitet, både på lyd og bilde. Når man legger ut bilde/lyd på nettet bør man sørge for å holde seg innenfor regelverket for slik aktivitet. Før dere publiserer på nett er det lurt å finne ut hvem som eventuelt eier rettigheter, samt sette seg inn i både åndsverksloven og personvernloven. Dette for å unngå vansker for deg som publiserer eller deler. Er Seniordans Norge i ferd med å endre dansekonseptet til mere «lausdans» likt konseptet til « kom og dans» klubbene? Nei, det er det absolutt ingen planer om. Seniordans Norge kommer fortsatt til å lage kurs med koreograferte danser slik vi alltid har gjort. Imidlertid skal vi også være åpne for å prøve nye danseformer i fremtiden. Danserne skal føle seg trygge på at instruktørene jobber etter samme opplegg med god instruksjon i forkant av hver dans. Det er heller ikke ønskelig at danseledere driver og endrer koreografi etter eget hode, dette skaper kun usikkerhet. Stortinget driver nå behandling av forslaget til Statsbudsjett 2019. For vår del er vi interessert i om noe kommer oss til gode. I forslaget står det at støtten til studieforbundene blir som tidligere, dvs at vi kan regne med samme kursstøtte som før. Likeledes foreslås det å fortsette med bevilgningen til vårt sittedansprojekt. Spennende å se om vedtaket blir likt forslaget. Alt i alt kommer Seniordans Norge ut av 2018 med godt resultat, både økonomisk og på aktivitet. Vi har selvsagt en del utfordringer foran oss, men er nå godt rustet til å videreutvikle seniordansen. Jeg ønsker dere alle en fin dansesesong høst/vinter/vår. Vennlig hilsen Per 

Regionleder i Asker og Bærum, Dag Bjørnland har epost adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


2018 48 Gladringen side01

2018-48


 

Send oss gjerne en artikkel med fine bilder (ikke jubileer)

Sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

2018 47 Gladringen side01

2018-47


 

2017 46 Gladringen side01

2017-46


 

Gladringen 45 01

2017-45


 

Gladringen 44

2016-44

2016-43

2016-43

Det har oppstått en liten feil i Gladringen 
 
Grunnkurs del 4 Os i Østerdalen skal være fredag og lørdag 23.-24. september.

2015-42

2015-42

Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)